2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Energetika

 

Napjainkban kezdik ismét felfedezni azt a tényt, hogy az univerzumban mindent és mindenkit energia vesz körül és hat át. Ha rácsapunk egy asztalra, természetesen kemény a felülete, és megfájdul a kezünk. Meglepődnénk azonban, ha meglátnánk az asztal energetikai képét. Az energiák áramlásának iránya, vonulata követi az asztal vonalát, az energiák bent az asztalban, és körülötte is húzódnak.

Minden létezőnek van aurája, sugárzó fényburka. Sőt, bolygónknak, a Földnek is van energiaburka, ez a bizonyos ózonréteg, melyet napjainkban egyre erőteljesebben pusztítunk. Természetesen a kozmoszban is találhatók energiák, némelyek szerint éppen ebből az energiasugárzásból nyerjük mi, élőlények és élettelen tárgyak is az energiánkat.

A minket körülvévő energia ki- és beáramlásához természetesen szükség van a megfelelő csatornákra, a csakrákra.

Ide tartozik a sokak számára érdekes és fontos téma, az inkarnáció is, mely a lélek útját követi az életben, és azon is túl.

Sajnos nem minden ember rendelkezik azzal a képességgel, hogy a kozmoszból nyerjen a maga számára energiát, ezek az emberek az energiavámpírok, akik embertársaiktól nyerik az életerőt, az éltető energiát.

Mint azt majd látni fogjuk a későbbiekben, erre az energiára szükségünk van az élethez, az életbenmaradáshoz, és bizonyos betegségek ennek az energiának a pótlásával gyógyíthatóak is. Ennek az energiával történő gyógyításnak a tudománya a reiki.