2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Kártyajóslás

Mióta az emberek szerelmesek, álmodoznak anyagi gyarapodásról, karrierről, azóta szeretnék tudni mit hoz a jövő. Többféleképpen próbáltak jövőbe látni, erre az egyik legelterjettebb eszköz a kártya volt. A lapoknak különböző értelmezéseket találtak ki, igy a lapokat összeolvasva meg tudták mondani a legvalószínűbb jövőt. Hangsúlyozom, a legvalószínűbb jövőt. Biztosat egyetlen jós sem mondhat, hiszen néhány karmikus eseménytől eltekintve, sorsunkat magunk alakítjuk, így több szálból azon az úton indulunk el, amelyik a leginkább közel áll hozzánk. Mint mondtam, a jós jelentéssel tölti fel a kártyát. Ha elkezdünk jósolni, jó ha van valami kapaszkodó, de a gyakorlott jós, maga tölti fel jelentéssel (gyakorlati tapasztalatok alapján) a kártyákat.

Hosszú idő, amíg az embernek sikerül rendszeresen helyesen értelmezni a kártyákat. Figyeljünk a kártyákra és a körülöttünk zajló eseményekre. Ha türelmesek vagyunk, és csöndben szemlélődünk, rá fogunk érezni az összefüggésekre. Mikor megveszünk egy paklit, próbáljuk magunkévá tenni. Fogjuk, nézegessük, lapozgassuk. Ki fog alakulni egy kapocs, amelyre a továbbiakban is vigyáznunk kell. Tehát, kedvenc jóskártyánkat ne adjuk más kezébe nézegetni, lapozgani, jósolni. Ha ezt tesszük, soha nem lesz miénk a kártya és soha nem fog segíteni nekünk.

Viszont jó tudni! Nem szabad hagyni, hogy a kártya irányítson bennünket. Ha sokat jósolunk, túl sokat kerdezünk a kártyától átveszi életünk felett a hatalmat.

Még valami...
Ne feledjük, csak rajtunk áll melyik úton indulunk el...

Szabados Ágnes