2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Nyilas

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Nyilas tűz jegy.
Ő az az ember, akinek, ha elnyered a barátságát, még idős korában sem feledkezik meg rólad, és minden apropó nélkül bulit rendez, mellyen téged is szivesen lát.
Ajtaján bármikor kopoghatsz, mindig örömmel fogad (feltéve, ha otthon találod).
Mindig kész ismeretei bővítésére, látóköre kiszélesítésére, tapasztalatok szerzésére.
Egyfelől köti a föld, ezért fontos számára az anyagi biztonság, jólét. Ugyanakkor szárnyaló gondolatai, fantáziája felül emeli az anyagi dolgokon.
Erőteljesen szabadságvágyó, tehát olyan munkahelyre, illetve kapcsolatra van szüksége, ahol van mozgástere, függetlensége.
Párjának el kell viselnie különcségeit, valamint, hogy a ház mindig tele van barátokkal, vagy minden estére valamilyen kultúrális eseményre hivatalosak.


Eljött az ideje otthonod csinosításának, átrendezésének. Megteheted, hogy az egész lakást csatatérré változtatod, hogy a káoszból kialakuljon egy új rend, de sokszor elég pár apró változtatás, hogy elmerülhess a kényelemben és szépségben. Ha költözést terveztél, eljött az ideje, most minden gond és nehézség nélkül megteheted.
Az otthonod, a körülötted levő tárgyak, gyermekeidről való gondoskodás köti le energiáidat. Szeretnél minél többet adni a környezetednek, ezért talán túlzásba viszed a pénz hajszolását. Hajlamos vagy most jobban birtokolni gyermekeidet, mint amennyire igénylik, vegyél inkább valami apróságot otthonod csinosabbá tételéhez.