2018. szeptember 26., Jusztina, Pál napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Rák

Heti előrejelzés 2018. 09. 24. - 2018. 09. 30.

A Rák víz jegy.
Kiváló szervező készségű, bár a kivitelezésben nem szivesen vesz részt. Azt a munkatársaira, vagy a családtagjaira bizza.
Igazi családcentrikus ember. A legfontosabbak számára a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet. Nem irányító típus, munkahelyén szeret háttérben maradni, de a családban az Ő szava a domináns.
Kerüli a konfliktus helyzeteket, inkább ráhagyja a másikra.
Értékes tulajdonsága az intuició, melynek segítségével, ráérez a számára helyes útra. A Rák tehát a tudata mélyéből felmerülő érzéseire támaszkodik.
A Rák mindig tartozni akar valakihez. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. A Rák férfiak és nők életüket kapcsolatban élik, hiszen egyedül nem tud érvényesülni családcentrikus gondolkodásuk.


Eljött az ideje otthonod csinosításának, átrendezésének. Megteheted, hogy az egész lakást csatatérré változtatod, hogy a káoszból kialakuljon egy új rend, de sokszor elég pár apró változtatás, hogy elmerülhess a kényelemben és szépségben. Ha költözést terveztél, eljött az ideje, most minden gond és nehézség nélkül megteheted.