2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Rák

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Rák víz jegy.
Kiváló szervező készségű, bár a kivitelezésben nem szivesen vesz részt. Azt a munkatársaira, vagy a családtagjaira bizza.
Igazi családcentrikus ember. A legfontosabbak számára a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet. Nem irányító típus, munkahelyén szeret háttérben maradni, de a családban az Ő szava a domináns.
Kerüli a konfliktus helyzeteket, inkább ráhagyja a másikra.
Értékes tulajdonsága az intuició, melynek segítségével, ráérez a számára helyes útra. A Rák tehát a tudata mélyéből felmerülő érzéseire támaszkodik.
A Rák mindig tartozni akar valakihez. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. A Rák férfiak és nők életüket kapcsolatban élik, hiszen egyedül nem tud érvényesülni családcentrikus gondolkodásuk.


Megérett az idő a tanulásra, legyen az akár közép- vagy főiskola, esetleg nyelvtanulás. Bármit kezdesz el tanulni a héten, az sikert ígér, és ha vizsgáid lesznek, azokat se halaszd máskorra. Vágj bele, javítsd képességeidet, és komoly társadalmi megbecsülést hoz majd. Ha azonban külföldre készültél, azt se halogasd, indulj neki a világnak.
Külfölddel kapcsolatos teendők kötik le a figyelmedet, rajongsz az utazásokért, esetleg nyelvekkel szeretnél ismerkedni. Nagyon szenvedélyes vagy a párkapcsolatodban is, ezzel izgalmassá és feszültté téve azt. Ha külföldre mész, rád találhat egy mindent elsöprő szerelem.