2018. július 19., Emilia napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Rák

Heti előrejelzés 2018. 07. 16. - 2018. 07. 22.

A Rák víz jegy.
Kiváló szervező készségű, bár a kivitelezésben nem szivesen vesz részt. Azt a munkatársaira, vagy a családtagjaira bizza.
Igazi családcentrikus ember. A legfontosabbak számára a gyerekek, a családi vacsorák, a szeretet. Nem irányító típus, munkahelyén szeret háttérben maradni, de a családban az Ő szava a domináns.
Kerüli a konfliktus helyzeteket, inkább ráhagyja a másikra.
Értékes tulajdonsága az intuició, melynek segítségével, ráérez a számára helyes útra. A Rák tehát a tudata mélyéből felmerülő érzéseire támaszkodik.
A Rák mindig tartozni akar valakihez. Számára elképzelhetetlen, hogy hosszú ideig egyedül éljen. A Rák férfiak és nők életüket kapcsolatban élik, hiszen egyedül nem tud érvényesülni családcentrikus gondolkodásuk.


Ha már űzöl valamilyen sportot, lehetőséged lesz némi erőfeszítés árán komolyabb eredményeket elérni. Ha még nem sportolsz, talán elgondolkozhatsz azon, milyen jó is a testmozgás, mennyire jót tesz a testnek és léleknek egyaránt. Nem utolsósorban a testformálás egy párkapcsolat létesítésében is előnyt jelenthet most, főképp, ha kellően kommunikatív módon tudsz megnyilvánulni.