2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Bika

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Bika igen érdekes földjegy.
Kötik a földhöz érzelmei, a karrier, az anyagi jólét, ugyanakkor nagyon kratív mind művészetek, mind vállalkozás terén. Új, szokatlan dolgokat művel, ezzel hívja fel magára a figyelmet. Az eredményeit sokan irigyelik, pedig ha tudnák, mekkora munka, kitartás, lemondás van az elért eredmények mögött, igen kevesen csinálnák végig.
A Bika ember épp ezért büszke az eredményeire, életvitelére, kreativitására.
Hirtelen haragú.
A tökéletességet keresi, épp ezért nehéz dolga van az érzelmek terén. Ha valakit mégis méltónak talál, amellett a végsőkig kitart.


Élvezd barátaid társaságát, mert a héten központi személlyé válhatsz a társaságodon belül. Ugyanakkor azok a barátok és társak, akik nem egy szellemi színvonalon vannak veled, untatni fognak a héten, talán jobban teszed, ha velük a jövő hétre halasztod a találkozást. Feltűnhet körülötted valaki, aki komoly segítséget nyújthat életed előremozdításában.
Igazi társasági ember leszel a héten, állandóan időzik nálad valaki, vagy te látogatsz meg másokat. Emberszereteted határtalan, szervező képességed kiváló, amiért barátaid hálásak lesznek. Hajlamos leszel viszont túlterhelni magad, szakíts időt a pihenésre is.