2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Halak

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Halak víz jegy.
Alapjában emocinális beállítottságú.
Szívesen hagyatkozik intuícióira, megérzéseire. Hangulata szélsőséges, egyszer lelkes és vidám, másszor depressziós, legszívesebben öngyilkos lenne.
Könnyen befolyásolható, de csak a nála erősebb akaratú emberek által.
Nehezen nyílik meg az emberek előtt, így nehéz kiismerni, megtudni, valójában mit is akar. Sokszor önmagával sincs tisztában.
Könnyen beleeshet a meg nem értett ember szerepébe, ami tovább növeli depresszióba hajló hangulatát.
Segítőkészsége jóindulatából táplálkozik, azonban általában rosszul áll neki, így valójában több kárt okoz, mint amennyit segíteni tud.
Mivel ezt az emberek nem tudják megérteni, így előbb-utóbb visszavonul, magába húzódik.
Művészi hajlamai vannak, minden Halak emnbernek szüksége van rá, hogy ezt valamilyen formában megvalósítsa.


Beszédessé válsz a héten, és nyitottá minden ismeret és információ iránt. Szívd fel az információkat, és rögtön alkalmad is adódik megmutatni a társaságnak, milyen jól informált, és kommunikatív vagy. Környezeted nagyszerű társasági embernek fog tartani, és szívesen beszélgetnek veled.
Régi, mély barátság aktivizálódik a héten, korábban komoly áldozatokat hoztál ezért a barátságért. Most ez az áldozat meghozza az eredményét, komoly támogatást, bíztatást, önbizalmat kapsz ettől az embertől. Nagy benned a megfelelni vágyás, de a héten nem kell attól tartanod, hogy bárkitől is kritikát kapsz.