2018. november 18., Jenő napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Vízöntő

Heti előrejelzés 2018. 11. 12. - 2018. 11. 18.

A Vízöntő levegő jegy.
Egy álomvilágban él, végtelenül naív.
Ha a barátod Vízöntő, mindig számíthatsz segítségére, biztos lehetsz abban, hogy lehetőségeihez képest mindent meg fog tenni Érted.
A realitásokhoz nincs sok köze, éppen ezért szüksége van olyan emberre, aki néha lehozza a földre és vigyáz rá.
Gyermekkorban a szüleire van utalva. Gyakran játszik egyedül, vagy nem is játszik, csak ül és álmodozik.
Felnőtt korban olyan társat célszerű keresnie, akiben erőteljes a realitás érzés, különben a Vízöntő magával ragadja és elszállnak.
Nagyon nagy a függetlenségvágya. Ezt tiszteletben kell tartani, különben kisiklik a kezünkből és elillan, mint a levegő.
A nap minden órájában igényli a szeretetet, de a rázúditott szeretet tízszeresét képes visszaadni a környezetének. Ha nem kapja meg, vagy olyan emberrel akad össze aki nem képes felvenni a szeretetét, boldogtalan lesz.
Olyan munkában állja meg a helyét, ahol nincsenek nagy kötöttségek, ahol sokat lehet beszélni, emberekkel kapcsolatot tartani, ahol szükség van ötletességére és fantáziájára.


Valami rendkívüli, szokatlan dolog kelti fel a figyelmed, és mindent elkövetsz, hogy kielégítsd kíváncsiságod. Sajnos nem tart sokáig érdeklődésed, hiszen hamar megérted ennek a szokatlan dolognak a hátterét. Érzéseidet elrejted, nem szereted megmutatni magad, félsz hogy kihasználnak.