2018. szeptember 26., Jusztina, Pál napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Vízöntő

Heti előrejelzés 2018. 09. 24. - 2018. 09. 30.

A Vízöntő levegő jegy.
Egy álomvilágban él, végtelenül naív.
Ha a barátod Vízöntő, mindig számíthatsz segítségére, biztos lehetsz abban, hogy lehetőségeihez képest mindent meg fog tenni Érted.
A realitásokhoz nincs sok köze, éppen ezért szüksége van olyan emberre, aki néha lehozza a földre és vigyáz rá.
Gyermekkorban a szüleire van utalva. Gyakran játszik egyedül, vagy nem is játszik, csak ül és álmodozik.
Felnőtt korban olyan társat célszerű keresnie, akiben erőteljes a realitás érzés, különben a Vízöntő magával ragadja és elszállnak.
Nagyon nagy a függetlenségvágya. Ezt tiszteletben kell tartani, különben kisiklik a kezünkből és elillan, mint a levegő.
A nap minden órájában igényli a szeretetet, de a rázúditott szeretet tízszeresét képes visszaadni a környezetének. Ha nem kapja meg, vagy olyan emberrel akad össze aki nem képes felvenni a szeretetét, boldogtalan lesz.
Olyan munkában állja meg a helyét, ahol nincsenek nagy kötöttségek, ahol sokat lehet beszélni, emberekkel kapcsolatot tartani, ahol szükség van ötletességére és fantáziájára.


Megérett az idő a tanulásra, legyen az akár közép- vagy főiskola, esetleg nyelvtanulás. Bármit kezdesz el tanulni a héten, az sikert ígér, és ha vizsgáid lesznek, azokat se halaszd máskorra. Vágj bele, javítsd képességeidet, és komoly társadalmi megbecsülést hoz majd. Ha azonban külföldre készültél, azt se halogasd, indulj neki a világnak.