2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Vízöntő

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Vízöntő levegő jegy.
Egy álomvilágban él, végtelenül naív.
Ha a barátod Vízöntő, mindig számíthatsz segítségére, biztos lehetsz abban, hogy lehetőségeihez képest mindent meg fog tenni Érted.
A realitásokhoz nincs sok köze, éppen ezért szüksége van olyan emberre, aki néha lehozza a földre és vigyáz rá.
Gyermekkorban a szüleire van utalva. Gyakran játszik egyedül, vagy nem is játszik, csak ül és álmodozik.
Felnőtt korban olyan társat célszerű keresnie, akiben erőteljes a realitás érzés, különben a Vízöntő magával ragadja és elszállnak.
Nagyon nagy a függetlenségvágya. Ezt tiszteletben kell tartani, különben kisiklik a kezünkből és elillan, mint a levegő.
A nap minden órájában igényli a szeretetet, de a rázúditott szeretet tízszeresét képes visszaadni a környezetének. Ha nem kapja meg, vagy olyan emberrel akad össze aki nem képes felvenni a szeretetét, boldogtalan lesz.
Olyan munkában állja meg a helyét, ahol nincsenek nagy kötöttségek, ahol sokat lehet beszélni, emberekkel kapcsolatot tartani, ahol szükség van ötletességére és fantáziájára.


Mindent megteszel, hogy javíts anyagi körülményeiden, de most elsősorban azért vágysz a pénzre, hogy fényűzőbb életet élhess, megvalósíthassad rejtett vágyaidat, és megmutasd a világnak, milyen jól is halad a szekér. De vigyázz, a könnyen jött pénz könnyen el is mehet!
Önelemző képességed nagyon hasznos, igyekezned kell, hogy ezeket az elemzéseket saját hasznodra tudd fordítani. Amint lent, úgy fent… Ami igaz rád, ugyanúgy igaz lehet másra is… Ha felismered ezt, komoly pénzügyi előrelépést tehetsz a héten.