2018. július 19., Emilia napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Vízöntő

Heti előrejelzés 2018. 07. 16. - 2018. 07. 22.

A Vízöntő levegő jegy.
Egy álomvilágban él, végtelenül naív.
Ha a barátod Vízöntő, mindig számíthatsz segítségére, biztos lehetsz abban, hogy lehetőségeihez képest mindent meg fog tenni Érted.
A realitásokhoz nincs sok köze, éppen ezért szüksége van olyan emberre, aki néha lehozza a földre és vigyáz rá.
Gyermekkorban a szüleire van utalva. Gyakran játszik egyedül, vagy nem is játszik, csak ül és álmodozik.
Felnőtt korban olyan társat célszerű keresnie, akiben erőteljes a realitás érzés, különben a Vízöntő magával ragadja és elszállnak.
Nagyon nagy a függetlenségvágya. Ezt tiszteletben kell tartani, különben kisiklik a kezünkből és elillan, mint a levegő.
A nap minden órájában igényli a szeretetet, de a rázúditott szeretet tízszeresét képes visszaadni a környezetének. Ha nem kapja meg, vagy olyan emberrel akad össze aki nem képes felvenni a szeretetét, boldogtalan lesz.
Olyan munkában állja meg a helyét, ahol nincsenek nagy kötöttségek, ahol sokat lehet beszélni, emberekkel kapcsolatot tartani, ahol szükség van ötletességére és fantáziájára.


Lehetőséged adódhat egy rendkívül jó lehetőségekkel kecsegtető üzleti befektetésre, amely jó eséllyel a szépség és médiaiparhoz kapcsolódik. Használd ki a lehetőséget, de ne hidd, hogy csupán a befektetés meghozza a gyümölcsét, kielégítő eredményt akkor érhetsz el, ha nyomon követed az üzlet alakulását, és szükség esetén személyesen is részt veszel benne.