2018. február 25., Géza napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Heti horoszkóp

Kos

Heti előrejelzés 2018. 02. 19. - 2018. 02. 25.

A Kos tűz jegy.
Temperamentumos, aki nagyon tudja mit akar.
Tele van szeretetéhséggel, és nagyon tud szeretni, de bárkin és bármin keresztül gázol, hogy elérje céljait. Fejjel megy a falnak, viszont nem kell félteni, kemény feje van.
Legfontosabb számára, hogy meglegyen minden anyagi és érzelmi háttere, csodálják az emberek a szépségét, és ő boldog lesz.
A karrierjét is hasonlóképp építi fel. Keményen tud küzdeni az eredményekért, és bármilyen módszert bevet győzelme érdekében.
A szerelemben is fontos számára, hogy a másik mindent meg tudjon adni, amire szüksége van, és csodálja őt.


A héten elsősorban magányra van szükséged, ugyanakkor igényled a lélekről, spiritualitásról szóló tartalmas beszélgetéseket. Ezt a kettőt bizony nehezen fogod tudni összeegyeztetni, és ez belső feszültségeket okozhat. Foglalkozz mások megértésével, hallgasd meg őket, és komoly lelki segítséget tudsz nyújtani azoknak, akik megbíznak benned.
Ezen a héten le tudod vetkőzni gátlásaidat, és egy olyan viszonyba bonyolódhatsz, amely nagy nyilvánosság előtt nem felvállalható. Teljesen kivirulsz, ezzel együtt a lehetőségeid is kinyílnak, és megtalálod helyed a világban, célkitűzéseid pedig elindulnak a megvalósulás útján.