2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Adatvédelem

Az ezo.hu portál üzemeltetője különböző funkciók elérését regisztrációhoz köti. A regisztráció során a látogatótól elkérjük személyes adatait. Az üzemeltető ezeket az adatokat a tőle telhető legnagyobb biztonságban őrzi, azokat harmadik félnek semmilyen célból ki nem adja. Az adatokat kizárólag a portállal összefüggő tevékenységek céljára használjuk fel (csomagküldés, képeslapküldés, fórum, stb). Hírlevelet kizárólag a hírlevélre feliratkozott felhasználóknak küldünk, a hírlevélről bármikor le lehet iratkozni.

A látogatások során statisztika céljából gyűjtjük a látogatók IP címét, illetve a látogatások időpontját és a letöltött oldalak címét. A látogatásokról az általános statisztikán kívül más staitisztika nem készül, így a részletes adatok semmilyen formában nem kerülnek nyilvánosságra.

A felhasználói nevet és jelszót kizárólag e-mailen történő kérés esetén adjuk ki, az e-mail cím és a felhasználó adatainak egyezése esetén. Így, mennyiben a felhasználó postafiókjához más nem fér hozzá, a portál üzemeltetői illetéktelen kezekbe nem juttatják az adatokat. Adatkérés esetén klizárólag a felhasználói nevet és jelszót adjuk ki, személyes adatokat még a tulajdonosnak sem szolgáltatunk, a lehetséges visszaélések elkerülése érdekében.

Bankkártyák számát, illetve bármilyen, pénzügyi visszaélésre felhasználható adatot nem tárolunk el, így a felhasználókat anyagi kár a portál használatából adódóan nem érheti.

Sky Software Ltd.