2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Mit rejt OSAMA BIN LADEN kézírása és aláírása?

Valaha, a kezdet kezdetén ez az írás volt az ötödik cikkünk, mégis alapjaiban rengette meg a magyar ezoterikus közeget, egy csapásra híressé tett minket ez a cikk. Több internetes újság, és a TV2 is foglalkozott vele, pozitív vagy negatív értelemben. A cikk alatt közzétesszük a TV2 aíkkori hírműsorának részletét, remélhetően mindenki megelégedésére.

 

Osama bin Laden kézírása

1.sor: Iszlám testvéred
2.sor: Usama bin Mohammed bin Laden
3. sor: saját aláírása

(A fordító megjegyzése: az arab írás jobbról-balra halad. A forrás angol és héber nyelven jelent meg a http://www.annakoren.com/report-sep-eng.html címen. Anna Koren hozzájárult a cikkek lefordításához és általam történő magyar nyelvű közléséhez.
Habár az írás nem angol nyelvű, vannak olyan nyilvánvaló jellemzői a kézírásnak, melyek szembeötlők számunkra. Ezért is tartom közölhetőnek az elemzést.

 

Gyulai Zsuzsanna)

 

Úgy a kézírás, mint az aláírás olyan lassan készült, hogy az szinte indokolatlan. Mindkettő inkább rajzolt vagy festett ábrázolásnak tűnik, mintsem írásnak. Egyfelől szorongásokkal teli személyiséget jelez számunkra, másrészről azonban olyan személy az író, aki meg akarja önmagát mutatni. Ez a kombináció olyan személyiséget alkot, aki számára nehézséget okoz a valósággal való kapcsolat. Egy olyan emberről van szó, aki saját teljesítményeivel ritkán elégedett, ugyanakkor szüksége van az állandó figyelemre.

 

Az aláírás mérete (az íráshoz képest - a fordító megjegyzése) bizonyos nagyzási hajlandóságot jelez. Ezt részben az aláírásban található két kör - egy fekete és egy fehér - jelzi. A figyelemre való hajlandósága nagyban megmutatkozik és ez akár pozitív akár negatív irányt is vehet. Mindaddig, amíg a figyelem felé fordul, ez ideiglenes elégedettséggel tölti el óriási bizonyítási igényét.

 

Védő típusú, ugyanakkor domináns személyiség, aki nagy szükségét érzi a szabályoknak. Rendkívül körültekintő, fél a bukástól, ezért távol tartja magát a kockázatoktól. Az improvizálás készsége hiányzik belőle, gondosan mérlegel és óvakodik a bizonytalan helyzetektől.

 

Tökéletességre törekszik abban amit tesz és gyakran megszállja a nemkívánatos középszerűség elleni fellépés.

 

Minden lépését alaposan megfontolja, és csak azután cselekszik, ha valamennyi lehetőséget megtervezett és számbavett. Ez ugyan jelentősen lelassítja tevékenységét, de ugyanakkor biztosítja alaposságát és körültekintését.

 

Személyisége kettős normát fejez ki - mintha csak két személlyel lenne dolgunk? Ez ugyancsak megfigyelhető az aláírásában megmutatkozó fekete és fehér körformákban: az író mozgékony, agilis de kiegyezésre is hajlamos.