2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Varázsigék

Fiatal lány hívott minket az imént, hogy megkérdezze, vannak-e a lapon varázsigék. Miután kolléganőm közölte, hogy nincs, és nem is tud ilyen oldalt megadni, a lány köszönés nélkül letette a telefont. Ekkor elhatároztam, közzéteszek néhány varázsigét, melyek csodálatos hatásokat képesek kifejteni.

"Viszonthallásra!"

Ha a telefon letétele előtt ezt a varázsigét elmondod, eléred vele, hogy a hívott fél nem lesz rosszkedvű a hívásodtól, és nem kezd el rosszkedvében átkozódni. Ha az illető, mint esetünkben, épp egy erővel bíró mágus, különösen ajánlatos a varázsige használata.

"Egy kedves mosolyt..."

Amikor néha étteremben ülök, megfigyelem, hogy rosszkedvű és fáradt pincérnők szolgálnak fel, és gépiesen mindig megkérdezik, kérünk-e még valamit. Ha iylenkor elmondod ezt a varázsigét, többnyire megtörténik a csoda, és a hölgy jókedvűen elmosolyodik. Ezután sokkal jobb hangulatban fog telni a napja.

"Milyen szép vagy ma, Kedvesem!"

Ha férfi vagy, hazaérsz, és kedvesed fáradtan fogad, a mindennapok szürkeségét tünteti el ez a varázsige. Kedvesed jobb hangulatban, érzelmileg telítve fogja tölteni a nap hátralévő részét, és akár csodára is számíthatsz az este folyamán az ágyban. Természetesen nők is elmondhatják némi módosítással, pl: "Milyen jól nézel ma ki!"

Szertartás

Mindegyik varázsigéhez mellékelj egy kedves mosolyt is, ezzel erősíted annak hatását, az utolsó varázsige mellé egy csók is belefér, nem csak a partner szájára...

Rusznyák Gábor