2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Gondolatok a pénzmágiáról

Kedves Rusznyák Gábor!

Telefonon történt megbeszélésünk alapján küldöm kérdéseimet.

- Mire használható a pénzmágia, milyen célokat lehet vele elérni, én mit profitálhatok belőle?
- Van-e valamilyen hátulütője, hasonló, amit a szerelmi kötésnél lehet olvasni az Interneten vagy valami más? Mit kell felelősséggel átgondolni a pénzmágia előtt? Árthatok-e vele magamnak vagy másoknak?
- Van-e valamilyen kockázata a pénzmágiának?
- Szükséges vagy lehetséges-e a pénzmágia alóli feloldás, a mágia eltávolítása? Milyen esetekben? Ki teheti? Ha csak az aki a kötést létrehozta mivel jár, ha nem találom meg őt?
A pénz milyen határidővel várható (max.-min.)?
Tud-e valamilyen referenciát, akinél hatékonyan működött és én is felhívhatnám.
Kérem, írjon le pár konkrét esetet, amikor az Önhöz fordulón tudott segíteni.
Mi gátolhatja a pénzmágia működését? Befolyásolja-e az, hogy aki kéri mennyire hisz benne?
Az Interneten olvastam, hogy Ön segített a szerelmi kötés oldásában egy hölgynek, akinek nem Ön végezte a kötést? Hogyan lehetséges ez, hiszen egy másik cikkben az olvasható, hogy csak az távolíthat el kötést aki létrehozta?
Mennyibe kerül egy pénzmágia? Elég egyszer elmenni vagy többször szükséges? Lehetséges csak azután fizetni, miután a várt hatás beteljesül?

A témában nem vagyok járatos, így előfordulhat hogy a kérdéseket nem megfelelően tettem fel, ezt kérem nézze el nekem.

Várom mielőbbi válaszát.
Üdvözlettel:
L. Réka

Kedves Réka!

A pénzmágia alapvetően saját anyagi helyzetünk javítását szolgálja. Tudni kell azonban, hogy ha horoszkópunk szerint nem születtünk gazdag, szerencsés körülményekben bővelkedő életre, ettől nem fogjuk megnyerni a lottón az öttalálatost. Mindenképpen javítani tudunk anyagi helyzetünkön, az is igaz, hogy csak akkor fogjuk ezt észrevenni, ha valóban rosszul megy a sorunk. Egy milliomosnak, aki saját villájának medencéjében lubickol, miközben testőrök védik, és a yacht-ja a közelben horgonyoz - nos neki igazából nincs szüksége ilyen mágiára, valószínűleg eszébe sem jut. Ha mégis, mivel nem dolga, hogy még gazdagabb legyen, jó eséllyel nem is fog működni, akármilyen nagy mágus fog hókuszpókuszolni.
A pénzmágiának, ugyanúgy, mint bármely mágiának több formája létezik, és nem egyformák hatásban és visszahatásban sem. Ha valaki egyszerűen annyit kér Istentől - Univerzumtól - Mindenségtől (nevezze ki-ki, ahogy jobb neki), hogy szeretné, ha végre nem azon kellene aggódjon, hogy mit eszik a családja, nos ez fehér mágia, és nincs semmilyen káros hatása. Ellenben, ha az illető azt szeretné elérni, hogy X. Y. adjon neki olyan pénzt, ami nem jár egy elvégzett munkáért, esetleg mágiával, szuggeszcióval próbál megnyerni egy pályázatot, ez már a másik ember akaratának befolyásolása, és semmivel sem kevésbé fekete, mint a szerelmi kötés. Ekkor van esélye, hogy megkapja az állást vagy a pénzt, azonban biztos lehet benne, hogy sokkal többe fog neki kerülni, mint amennyit nyert az üzleten.
A fehér mágia mechanizmusa mindig úgy működik, hogy jelentkezik egy vagy több olyan ember, aki segítségére kíván lenni a segítséget kérőnek. Ekkor ő szabad akaratából lép be a képbe, és nincs semmire sem kényszerítve.
Úgy gondolom, hogy a pénzmágia, ha fehér és ha működik, nem eltávolítandó, mert hiszen ki szeretne ismét rosszabb sorba kerülni. A fekete mágiával az a baj, hogy tapasztalatom szerint, amikor a kliens már a karmikus árát nyögi, nem szabad beleavatkozni, mert az is visszaüt a beavatkozóra. Persze meg lehet próbálni.
Határidőt nem szeretnék mondani, a mágia nem biznisz, nincs fizetési határidő. Azt sem lehet megjósolni, hogy pontosan milyen módon fog a pénz megérkezni. Lehet, hogy egy soha nem hallott amerikai nagybácsi halálozik el, de lehet az is, hogy érdeklődni kezdenek a mágiát végző üzleti élete iránt. A tényleges segítség ugyan rögtön megindul a spirituális síkon, azonban ennek manifesztuma csak hetek, hónapok alatt tud valóban jelentkezni.
Referenciaként kizárólag saját magamat tudom megemlíteni, tekintve, hogy az ügyfeleim elsősorban olyan idióta ötletekkel keresnek meg, hogy szerelmi kötést akarnak. Az még senkinek sem jutott eszébe, hogy szeretne jobban élni, és ezt mágiával próbálja meg elősegíteni.
Másik lényeges kérdés, hogy véleményem szerint a pénzmágiát mindenki saját maga végezze el, az ehhez szükséges ismeretek mind energetikailag, mind szertartástechnikailag megszerezhetők mágia tanfolyamomon. A tanfolyam sem kerül többe, mint egy elvégzett mágiaszertartás.

Végül az eltávolításokról...
Minden mágia létrehoz a célszemély aurájában egy gondolattestet, elementárt, amely "súg" az embernek, merre menjen a cél elérése érdekében. Amikor levételről beszélünk, olyankor gyakorlatilag kitisztítom az ember auráját minden idegen energiától, és feltöltöm friss, tiszta energiával. Ilyenkor mindenki megnyugszik, megszűnik a "súgás", a nyugtalanság, a nemszeretem késztetések az emberben. Szerelmi kötés esetén a hozzám forduló auráját kitisztíthatom, azonban a másik fél, ha nem tud a kötésről, és nem jön el hozzám, nem szedhetem le akarata ellenére. Az energiatestével kapcsolatba sem tudok kerülni, hacsak nem csinálok egy woodoo babát, és kérek képet, hajszálat, stb... Ez azonban már fekete mágia, és úgy gondolom, ha valaki meggondolatlan volt, nem szeretném én viselni a következményét. Ezért írtam, hogy az vegye le, aki csinálta.

Rusznyák Gábor