2018. december 10., Judit napja
Legyen ez a kezdőlapom!  

Radiesztézia

Magyarországon ma még sem a "hivatalos" fizikai, sem a "hivatalos" orvostudomány nem vesz tudomást a létező föld és kozmikus sugárzások egészségkárosító hatásáról, ezért azok mérését sem oldhatta meg számunkra megnyugtató módon. Nem is beszélve a civilizációnk által "termelt" egyéb, de igen káros sugárzásokról. Mint például a már mára köztudottan "telítődött" elektroszmog, vagy a különböző rádiófrekvenciás sugárzások, pl. mobiltelefon. De ide sorolhatnánk a különféle helyek és készülékek által keltett elektromágneses sugárzásokat is. És akkor még nem is említettük a konyhákban működő mikrosütő által kibocsátott, az emberi szervezetre igen káros sugárzást!

Szerintem e sugárzásokkal kapcsolatosan a hivatalos tudományágak csak akkor fogják álláspontjukat megváltoztatni, ha sikerül egy olyan mérőműszert készíteni, amellyel bárki, bármikor, hitelesen meg tudja mérni az azok által kibocsátott sugárzást, vagy saját testükön tapasztalják e sugárzások káros hatását. Mivel a mérésekre vonatkozó kísérletek -próbálkozások nem hozták meg a kívánt eredményt, napjainkban a legelemibb káros sugárzásokat az erre "alkalmas" ember (radiesztéta) segédeszközök (pálca, inga) igénybevételével érzékeli -méri. A megfelelő szakember (radiesztéta) kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mivel egy hozzá nem értőnek nehéz eldöntenie, hogy az illetőnek van-e radiesztéziai képessége vagy csak ezen irányú vágyai vezérlik. Figyelem! Nem radiesztéziai képesítésről, hanem képességről beszéltem.

Nem is beszélve arról, hogy a káros geobiológiai és kozmikus sugárzásokat csak azok a személyek tudják hitelesen kimérni, akik a radiesztéziai képességük mellett, a spirituális szint megfelelő fokán állnak. Jó tudni, hogy a spirituális készség magasabb fokát nem lehet "megtanulni", azzal születni kell. Ennek hiányában jönnek létre, olyan "mérési eredmények", hogy ahány "radiesztéta" méri be a helyiséget (ugyan azt), annyi "eredmény" születik.

Ebben a rovatban a Földön található sugárzásokról és azok mérésének lehetőségeiről, illetve a káros sugárzások megelőzéséről lesz szó.

Uhrin Ferenc György
Tel.:06/20/534-1047
E-mail: ufgy@osero.hu